شهرداری همدان باید در تولید محتوای “رویداد ۲۰۱۸ گردشگری” صاحبنظر باشد
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای شهر همدان با بیان اینکه رویدادهای گردشگری سال ۲۰۱۸ در همدان تأثیر بهسزایی در ایجاد منابع اقتصادی و تولید ثروت دارد گفت: شهرداری همدان باید در تولید محتوای «رویداد ۲۰۱۸ گردشگری» صاحبنظر باشد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، رضوان سلماسی ظهر امروز در کمیسیون خدمات شهری با موضوع اجلاس 2018 با اشاره به تأثیرات برگزاری این رویداد برای همدان اظهار داشت: همدان با ظرفیتهای مناسب جز پنج شهر گردشگری ایران معرفی شده است.
وی با بیان اینکه از ارکان رشد و توسعه شهر همدان با توجه به ساختاری که دارد توجه به رویداد 2018 است، افزود: با برنامهریزی خوب و منسجم میتوان با استفاده از این رویداد اثرات مثبتی را در وضعیت شهرنشینی، ایجاد منابع اقتصادی و تولید ثروت همدان ایجاد و جامعه شهری همدان را مقداری توانمندتر کرد.
سلماسی با تأکید بر اینکه جذب و ماندگاری توریست بیشتر در شهر موجب توسعه اقتصادی شهر همدان میشود، تصریح کرد: سال آینده دو رویداد مهم در همدان اتفاق میافتد که یکی از این دو رویداد مجمع گفتوگو کشورهای آسیایی است که سران گردشگری کشورها در فصل بهار در همدان حضور پیدا میکنند.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان اجلاس مؤسسات وابسته به سازمان جهانی گردشگری را از دیگر رویدادهای بزرگ برای همدان و گردشگری شهر دانست و گفت: این اجلاس در فصل پاییز سال آینده و احتمالاً در آبان ماه برگزار میشود که شرکت علیصدر میزبانی این نشست را به عهده دارد.
سلماسی با اشاره به اینکه میتوان از این دو رویداد بیشترین بهره را برای معرفی همدان و کمک به شهر برد، بیان کرد: شهرداری به عنوان رئیس کمیته تبلیغات رویدادهای سال 2018 انتخاب شده است .
وی در مورد اهمیت برگزاری دو رویداد مهم در سال 2018 در همدان ابراز کرد: شهرداری از ارکان مهمی است که میتواند در برگزاری این رویدادها تأثیرگذار باشد و نه تنها در حوزه اجرای برخی اقدامات بلکه باید در بحث تولید محتوا و ارائه برنامه صاحبنظر باشد.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان با بیان اینکه شهرداری بر تمامی اتفاقاتی که در سطح شهر رخ میدهد به صورت مستقیم ارتباط دارد، گفت: به همین سبب ایده و نظر مجموعه شهرداری همدان میتواند کارآمد و ثمربخش باشد.
سلماسی با تأکید بر اینکه در برگزاری این رویدادها میتوانیم نگاهی به توسعه زیرساختها داشته باشیم، گفت: شهرداری در راستای ساماندهی ورودیهای همدان و تبلیغات محیطی و مجازی وارد شده است.
وی با اشاره به اینکه باید از این بازه زمانی برای معرفی شهر همدان و ظرفیتهای استان استفاده کرد، تأکید کرد: برای شروع کار پیشنهادهایی به کارگروه ارائه شده است که باید تصمیمگیری شود که کدامیکی از این پیشنهادات کاربردیتر است.
رئیس کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهر همدان با تأکید بر اینکه چندان زمانی برای اجرای برنامهها یا ارائه پیشنهادات برای برگزاری رویدادهای در سال 2018 باقی نمانده است، بیان کرد: باید هر چه زودتر لگوی این رویدادها طراحی، شعار و المان نیز برای این رویداد در نظر گرفته شود.
رویداد”همدان ۲۰۱۸” فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیتهای گردشگری همدان است
معاون امور عمرانی استاندار همدان با بیان اینکه رویداد”همدان ۲۰۱۸” فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیتهای گردشگری همدان است، گفت: محور توسعه استان همدان گردشگری در نظر گرفته شده است.
محمود رضا عراقی در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: گردشگری به عنوان یک صنعت درآمدزا و ایجاد اشتغال در چند سال اخیر در ایران و در جهان مدنظر قرار گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه در گردشگری در جهان پس از نقت و خودروسازی به عنوان صنعت سوم نقش مهمی در ایجاد درآمد و تولید اشتغال دارد، افزود: آخرین آمارها نشان میدهد که از هر 10 نفر اشتغال در دینا یک فرد در بخش گردشگری فعال است.
عراقی با بیان اینکه در استان پس از تعریف استراتژیها و تعیین اولویتها، گردشگری در استان محور توسعه قرار گرفت، عنوان کرد: پس از تعیین این محور لازم است که در وهله اول در بخش توسعه زیرساختها اقدام کنیم که تا حدودی نیز این توسعه ایجاد شده است.
معاون امور عمرانی استاندار همدان با تأکید بر اینکه توجه به آموزشهای لازم از اقدامات مؤثر در حوزه گردشگری است، تصریح کرد: تلاشها در راستای معرفی ظرفیتهای گرانبهای همدان از نظر میراثی، تاریخی و طبیعی به جهان است.
عراقی با اشاره به اینکه همدان باید از راه صنعت گردشگری ثروت ایجاد کند که لازمه این امر معرفی ظرفیتهای همدان است، تأکید کرد: از راهکارهای مهم در معرفی همدان برند سازی و برگزاری رویدادها است که بازتاب اطلاعرسانی این موارد در معرفی همدان به جهان مؤثر است.
وی با بیان اینکه انتخاب لالجین به عنوان شهر جهانی سفال اتفاقی بزرگ در استان بود که لالجین در کنار سه شهر بزرگ کشور اصفهان، تبریز و مشهد قرار گرفت، گفت: این امر با تلاش مسئولان محقق شد که پس از آن نیز به دنبال برند سازیهای دیگر هستیم.
معاون امور عمرانی استاندار همدان با تأکید بر اینکه مبل و منبت ملایر و تویسرکان نیز برند سازی شد، ابراز کرد: از رویدادهای بسیار مهمی که پیگیریهای لازم در این راستا انجام شده و خیلی زود به آن دست پیدا کردیم انتخاب همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا بود.
عراقی با اشاره به اینکه با اطلاعرسانیهای انجام شده و ظرفیتهای همدان برای انتخاب پایتخت گردشگری آسیا انتظار ما بر این بود که همدان در سال 2019 پذیرای رویداد پایتخت گردشگری آسیا باشد، بیان کرد: اما با توجه به تلاشهای انجام شده در نشست کشور و معرفی ظرفیتهای همدان بین بسیاری از شهرهای آسیایی همدان به عنوان پایتخت گردشگری در سال 2018 انتخاب شد.
وی با بیان اینکه انتخاب همدان بهعنوان پایتخت گردشگری آسیا در خردادماه امسال تعیین شد، اظهار داشت: سه ماه پیش این موضوع را به صورت رسمی به استان ابلاغ کردند.
معاون امور عمرانی استاندار همدان با تأکید بر اینکه انتخاب همدان در سال 2018 و حضور مسئولان و وزرای گردشگری 34 کشور آسیایی تنها در حد یک رویداد یا کنگره نیست، افزود: این رویداد بازه زمانی یکساله دارد و همدان در طول یک سال پایتخت گردشگری آسیا است.
عراقی با اشاره به اینکه همدان در بین کشورهایی نظیر چین، ژاپن، تایلند، فیلیپین و مالزی به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده است، عنوان کرد: همدان با داشتن ظرفیتهای مناسب به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شد که باید از این بازه زمانی بهترین بهره را برد.